Tarvikeyhtymä
Valuraudankuja 1
00700 HELSINKI

Puhelin: 010 5507 0 (keskus)
Fax: 010 5507 190

www.tarvikeyhtyma.fi
email: ty@motoral.fi

 

Konsernin tiedot:

Motoral Oy
Valuraudankuja 1
00700 Helsinki

Tarvikeyhtymä

 

Tarvikeyhtymä on huoltoasemakauppaa palveleva erikoistavarakaupan tukkuliike, joka on perustettu vuonna 1968. Yhtiö ryhtyi tällöin kehittämään autotarvikealan palvelua ja soveltamaan uusia, ulkomailla kehittyneitä toimintatapoja Suomen markkinoilla. TY:n perustaminen ajoittuu autokannan erittäin voimakkaan kasvun vaiheisiin ja meille on kertynyt pitkä kokemus huoltoasemakaupan palvelemisesta. Erikoisosaamistamme ovat autokemikaalit, autotarvikkeet, työkalut ja huoltovaraosat sekä erilaiset vapaa-ajan tuotteet.

Tarvikeyhtymä toimittaa yritysasiakkailleen tehokkaasti, nopeasti ja varmasti tarvike- ja kemikaalituotteet markkinoiden laajimmasta valikoimasta. Nopeus on tärkeää erityisesti tuotteissa, joihin liittyy voimakas sesonkiluonteisuus tai sääolojen vaihteluiden vaikutus kysyntään, kuten esimerkiksi lasinpesunesteissä.

 

 

Tarvikeyhtymä on osa Motoral-konsernia

 

Konsernin ajoneuvojen ja pienkoneiden varaosalinjat sekä autotarvikelinjat tukevat myös Tarvikeyhtymän valikoimaa. Yhtiö voi niin halutessaan käyttää konsernin jo olemassa olevaa hankintaa, mikä tuo tehokkuutta ostoissa ja logistiikassa. Suurimman osan tuotteistostaan TY hankkii itsenäisesti asiakkaittensa toiveiden perusteella.

Tarvikeyhtymän menestys perustuu osaavaan henkilöstöön ja erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen ja esiin nousevien ratkaisutarpeiden ennakointiin. Avoin, aidosti asiakkaan tarpeisiin reagoiva yhteistyötapa on Tarvikeyhtymän standardi, ja se on vuosikymmenien aikana tuonut meille erittäin vahvan aseman markkinoilla.

Toimitilamme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Malmin lentoaseman lähellä. Asiakaspalvelumme vastaa päivittäin yritysasiakkaittemme yhteydenottoihin, tuoteasiantuntijat tuotteita koskeviin kysymyksiin ja logistiikkakeskuksemme toimittaa tuhansien tilausrivien tuotteet päivittäin jaettaviksi asiakkaillemme erittäin nopeasti, jotta huoltoasema on aina valmiina palvelemaan asiakkaitaan täsmälleen oikealla, kunkin vuodenajan mukaisella valikoimalla.