BANNER AKUT


Banner on vuonna 1937 Artur Bawartin toimesta Itävaltaan perustettu perheyritys. Kaikki Bannerin akut tehdään edelleen yhdessä tehtaassa Itävallan Linzissä, jolloin laatu voidaan pitää ensiluokkaisena ja tasaisena.

Banner toimittaa akkuja yli 50 maahan ja se käyttää yli 5 milj. euroa vuodessa pelkästään tuotekehittelyyn, tästä johtuen useat autonvalmistajat Euroopassa ovat valinneet Bannerin ensiasennus akukseen (OEM). Tähän autovalmistajien joukkoon kuuluu mm. Audi, BMW, Daimler Chrysler, Mitsubishi, Skoda, Smart ja VW. Bannerin akut ovat saavuttaneet Euroopassa useita testimenestyksiä. Tehdas toimittaa myös akkutarvikkeita sekä rengaspainoja.

   

 

Running Bull

Uusin AGM (Absorbed Glass Mat) teknologia, jossa akkuhappo on imeytetty lasikuitumattoon. AGM teknologian edut ovat; vahva käynnistysteho vähäisellä volttimäärän pudotuksella, ei lämpene, olematon sisäinen vastus, joten amperejen tuotto on maksimaalista ladattaessa ja purettaessa.

AGM akku on täysin huoltovapaa, ei haihtumista eikä edes kuoren rikkoutuessa mitään valu ulos. Maksimaalista turvallisuutta.

Uni Bull- One for all

Ainoana maailmassa Uni Bull tarjoaa akkumallin, joka sopii useampaan autoon (4 napaa) ja on näin ollen monikäyttöinen. Parasta kalsiumtehoa useilla uusilla ominaisuuksilla mm. AccuSafe® vuotosuojaus, kunnolliset kantokahvat, turvallisuutta lisäävät napasuojat sekä täysin huoltovapaa (DIN).

Power Bull

Bannerin testivoittaja, tarjoaa kumouksellista kalsiumteknologiaa SCS tekniikan autoihin (14,7 Voltin lataus), pääsääntöisesti autoihin 1997 ja uudempiin. Huoltovapaa (DIN). Tässä akussa on myös turvallisuutta lisäävät napasuojat.

Starting Bull

Se alkuperäinen Banner tuote, laadukas perusakku autoihin joissa vähemmän elektroniikkaa ja sähkölaitteita. Hybridi teknologia-akku, jonka haihtuvuus on vähäistä ja joka on helppo ladata (13,5 Volttia). Tässä akussa on keskitetty kaasunpoisto sekä hyvin pieni huoltotarve (DIN).

Buffalo Bull (SHD ja HD)

Bannerin Bufflo Bull tuoteperhe on kehitetty vaativaan ammattikäyttöön, joissa on keskitytty suureen ulostuloon sekä kapasiteettiin. Kaikki buffalo Bull akut ovat tärinäsuojattuja, erittäin kestäviä ja huoltovapaita (DIN). Bufflo Bull SHD (Super Heavy Duty) on rankkoihin olosuhteisiin ja laitteisiin jotka tarvitsevat paljon virtaa pitkiä aikoja. Buffalo Bull HD (Heavy Duty) on tarkoitettu lähinnä takseihin, sekä ammattiajoneuvoihin, joissa on paljon kiinteästi asennettua elektroniikkaa esim. ambulanssit. Buffalo Bull on loistava akku esim. Kuorma-autoihin, linja-autoihin sekä maatalouskoneisiin, sen hyvän kylmäkäynnistys ominaisuuden takia. Buffalo Bull on myös tärinäsuojattu sekä huoltovapaa (DIN).

Energy Bull

Erittäin kestävä akku harrastuksiin ja vapaa-aikaan, sitä voit helposti kuljettaa mukana. Mikrohuokoinen lasikuituerotin takaa pitkän purkautumisajan, sekä aktiivimassa ja vahvistettu levyrakenne lisäävät kestävyyttä ja turvallisuutta. Akuissa on keskitetty kaasunpoisto (yksi malli jossa letku) sekä huoltovapaa (DIN).

Akkutarvikkeet

Bannerilta löytyy myös erilaisia akkulatureita, testauslaitteita ja tarvikkeita. Bannerin apuakku P3 1600 AMP on erittäin menestynyt testeissä. Sillä voit kuljettaa helposti virtaa minne ikinä menetkin, se on erittäin kestävä, tehokas, kevyt, turvallinen ja luotettava.

 

<< Banner luettelo >>

 
« Takaisin listaan