Palvelut

Tarvikeyhtymän asiakkaalleen tarjoama tuote-ja palvelukonsepti koostuu markkinoiden laajimmasta autokemikaalien, voiteluaineiden, autotarvikkeiden ja työkalujen sekä huoltovaraosien valikoimasta, vahvasta asiakastuesta sekä tehokkaasta ja täsmällisestä logistiikasta.

Tarvikeyhtymän oman hankinnan sekä Motoral-konsernin volyymin ansiosta pystymme hankkimaan tunnetut tuotteet teollisuuden yhteistyökumppaneiltamme kustannustehokkaasti sekä varastoimaan ja jakelemaan tuotteet niin, että asiakkaamme palvelu ja kilpailukyky on optimaalinen.

 

MYYNNIN TUKI

Monipuolinen asiakaspalvelu ja myynnin tuki on toimintamme kulmakiviä. Henkilökohtainen palvelu omien myyntiedustajiemme koko maan kattavan tiimin ja tuotevastaavien toteuttamana varmistaa, että tuotehallinnan ja logistiikan ohjaus tapahtuu aina asiakkaamme toivomusten mukaisesti. Asiakaspalaute ja takuuasiat käsitellään täsmällisesti ja tehokkaasti.

Tarvikeyhtymä keskittyy pelkästään huoltoasemien palveluun, ja käyttämällä konsernin resursseja liiketoimintaan liittyviin oheistoimintoihin pystymme jatkuvasti keskittymään erittäin korkean asiakastyytyväisyyden ylläpitoon. Valikoima- ja myymäläsuunnittelun tukemisessa Tarvikeyhtymällä on käytössään nykyaikaisimmat välineet ja osaaminen. Tuotamme ratkaisuehdotuksia työskentelyn pohjaksi ja olemme mielellämme mukana myös asiakkaamme tekemien ratkaisujen toteuttamisessa. Konsernin laajasta valmistajien verkostosta löytävät kiinnostavimmat tuoteuutuudet tiensä nopeasti huoltoasemien valikoimaehdotuksiin.

VAHVAT EDUT

TY mahdollistaa asiakkaallemme hankintojen keskittämisen siinä laajudessa kuin hän haluaa. Tarvittaessa koko autotarvikevalikoima voidaan hankkia yhdestä paikasta, mikä säästää kustannuksia ja auttaa keskittymään myynnin kehittämiseen. Rakennamme asiakkaallemme halutunlaisen ehdotuksen toivotuilla rajauksilla ja tuemme vahvasti tehtyjen ratkaisujen toteutusta jo käynnistysvaiheessa. Useat valikoimaehdotukset sisältävät myös etuja, joiden tarkoitus on osallistua valikoima-ja esillepanoratkaisujen toteutuksen näkyviin ja piileviin kustannuksiin.

JOS KIINNOSTUIT, ANNA MEIDÄN KERTOA LISÄÄ

Ota yhteyttä alueesi edustajaan tai myynnin johtoon. Kerromme sinulle, mitä kaikki edellä esitetty käytännössä tarkoittaa. Oheisesta linkistä voit lähettää yhteydenottopyynnön, tai voit ottaa yhteyttä Tarvikeyhtymän myynnin johtoon p. 010 5507 0. Samasta numerosta tavoitat halutessasi myös alueesi edustajan.

» Ota yhteyttä
 

HALUATKO TUTUSTUA TUOTTEISTOON JA PALVELUIHIN TARKEMMIN?

Tilaa Extranet-tunnukset asiakaspalvelustamme alla olevasta linkistä. Tällöin pääset sähköisen kaupan yhteen ratkaisuumme, jota voit käyttää pelkän Internet-selaimen avulla. Voit hakea tuotemerkkeihin ja yksittäisiin tuotteisiin liittyvää aineistoa kuten luetteloita, dokumentteja ja ladata sähköiset kampanja-aineistot. Olet aina ajan tasalla viimeisimmistä uutuuksista ja saat helposti käyttöösi myynnin tukiaineiston. Voit myös tutustua tilausjärjestelmään, joka muistaa aiemmat tilauksesi ja tärkeimmät tilaamasi tuotteet, ja sisältää monia muita hyviä ominaisuuksia.

» Tilaa tunnukset NetStoreen